ABONAMENT LUNAR
59 lei/ luna
mai multe detalii
FARA ABONAMENT
de la 20.00 lei /buc
mai multe detalii

SERVICII DE IGIENIZARE
mai multe detalii

 Naturalețea și puritatea apei sunt menținute atât prin filtrarea realizată natural de straturile geologice successive străbătute, cât și printr-o baterie specială de 4 filtre.

Apa noastră este extrasă dintr-un foraj de mare adâncime (sursa F1 Frătești), folosind o pompă submersibilă cu debit mare. După extragere apa trece printr-un vas presurizat ce asigură controlul pompei, iar apoi intră succesiv intr-o baie de filtre. Compusă din două filtre de  sedimente ale căror dimensiuni sunt de 5 respectiv 0,2 microni, un filtru de dedurizare și un filtru de cărbuni activ, Aqua Queen nu este tratată cu clor sau alte substanțe chimice, nu conține conservanți și nu este carbonatată.

Odată purificată, apa se dezinfectează cu ozon și este stocată într-un vas tampon de inox cu o capacitate de 6 m3 de unde este folosită ulterior la îmbuteliere. După îmbuteliere, dopuire, inscripționarea lotului, datei de fabricație și expirare și etichetare, recipienții sunt baxați (dacă este cazul), și paletizați, asigurând condițiile optime ale unui transport modern.

Dedurizată, osmozată, remineralizată, purificată cu ozon, Aqua Queen folosește metode moderne pentru extragerea și purificarea apei, utilizând linii de îmbuteliere apă plată performante care corespund tuturor normelor și legilor în vigoare.

Fabrica noastra